RETOUREN EN RUILEN

Wil je een artikel retour sturen?

Ben je niet tevreden bent met je aankoop, dan kun je deze binnen 60 dagen aan ons retourneren. We verzoeken je om je retour online aan te melden via 'mijn account'. Heb je nog geen account? Dan kun je deze eenvoudig aanmaken onze website.

Het te retourneren product moet ongebruikt zijn en bij voorkeur in de originele verpakking geretourneerd worden. Heb je het product wel gebruikt? Dan kunnen er kosten voor waardevermindering van het product in rekening worden gebracht. Neem in dit geval eerst even contact op met onze klantenservice.

Kosten voor een retour zijn voor eigen rekening, tenzij je een foutieve levering hebt ontvangen door toedoen van CADAC.
Neem dan contact op met onze klantenservice: info@cadaceurope.com of +31 26 319 77 40.

Let op: om een retour aan te melden dien je een account te hebben of aan te maken. Je kunt de status van jouw retour dan ook eenvoudig volgen.


Wil je een artikel ruilen?

Ruilen is helaas niet mogelijk. Wil je je artikel retour sturen? Stuur het artikel binnen 60 dagen retour en bestel het juiste artikel opnieuw. Na ontvangst van je retour, betalen wij binnen 3 werkdagen het totaalbedrag aan je terug. Om een retour aan te melden dien je een account te hebben of aan te maken. Je kunt de status van jouw retour dan ook eenvoudig volgen.

 

Retour aanmelden

Om een retour aan te melden dien je een account te hebben of aan te maken. Je kunt de status van jouw retour dan ook eenvoudig volgen.