Bestellen & Leveren

Je kunt jouw CADAC product eenvoudig bestellen door het in je digitale winkelmandje te plaatsen. Als je een account hebt aangemaakt, gaat bestellen het snelst. Ook kun je dan later eenvoudig je bestelling terug vinden. Je kunt uiteraard ook een bestelling plaatsen zonder een account aan te maken. We hebben dan wel wat gegevens van je nodig.

Wij versturen je bestelling met Post NL of met DPD. Zodra je pakket verstuurd wordt ontvang je van de vervoerder een track & trace. 

Levertijden en verzendkosten

Hieronder vind je een overzicht van onze levertijden.

Afleveradres Verzendkosten Levertijden
Nederland Gratis verzending bij een bestelling vanaf €25,
daaronder €6,95 verzendkosten.
Vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
België, Luxemburg Gratis verzending bij een bestelling vanaf €25,
daaronder €6,95 verzendkosten.
Vóór 17.00 uur besteld, binnen 2-3 werkdagen geleverd

 

Service onderdelen

Je kunt bij ons ook terecht voor losse onderdelen voor je barbecue. Voor deze onderdelen geldt vaak een wat langere levertijd (3 tot 5 werkdagen).

Deelleveringen

Als een bestelling uit meerdere producten bestaat, worden deze mogelijk niet allemaal tegelijkertijd bezorgd. Dit zal met name het geval zijn indien je losse onderdelen hebt besteld. De reden hiervoor is dat veel van onze onderdelen uit een apart magazijn komen. Het kan het enkele dagen duren voordat je de volledige bestelling hebt ontvangen. NB je ontvangt per pakket een trackingcode.