Garantie & reparatie

GARANTIE BARBECUES

CADAC barbecues staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Onze camping barbecues hebben een garantietermijn van 2 jaar. CADAC buitenkeukens en Urban Grills (zoals de Citi Chef) hebben een garantieperiode van 5 jaar. Gedurende deze termijn kun je aanspraak maken op onze garantie. Een onderdeel onder garantie bestellen kan via de onderdelenzoeker op onze website.

 

REPARATIE BARBECUES

Volstaat een nieuw onderdeel niet, laat je barbecue dan repareren door onze technische dienst. Wanneer je barbecue (of accessoire) buiten jouw schuld en bij correct gebruik kapot is gegaan binnen de garantieperiode, dan zullen wij deze kosteloos repareren of je een vervangend onderdeel toesturen. Neem hiervoor contact met ons op met onze klantenservice via onderstaand garantieformulier. Vergeet niet om een kopie van je aankoopbewijs mee te sturen. 

Garantieformulier

Als je je barbecue naar ons opstuurt, meldt deze dan vooraf aan via onze retourmodule.
Let op: hiervoor dien je eerst een account aan te maken op onze website onder 'Mijn Account

 

GARANTIE ACCESSOIRES

Is je CADAC accessoire buiten jouw toedoen beschadigd, defect of gebroken? Vraag dan garantie aan door het aankoopbewijs, één of meerdere foto’s en een opmerking (toelichting) toe te voegen. Wij zullen de aanvraag beoordelen en bekijken of u in aanmerking komt voor garantie. Indien er sprake is van garantie ontvangt u een nieuw product en worden er geen administratie- en verzendkosten in rekening gebracht.