De E Braai 40 FS: Een elektrische BBQ met bekroonde prestaties

De E Braai 40 FS: Een elektrische BBQ met bekroonde prestaties

Elektrische barbecues zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden vanwege hun gebruiksgemak en milieuvriendelijke karakter.

Binnen deze categorie hebben wij de E Braai 40 en de E Braai 40 FS ontwikkeld. Deze elektrische barbecues zijn niet alleen snel, veilig en eenvoudig in gebruik, maar de E Braai 40 is ook winnaar van de DOFAS Innovation Award 2024!

Hoe het begon: de CADAC | Dometic E Braai 40

De CADAC | Dometic E Braai 40 is een elektrische barbecue die barbecueën naar een hoger niveau tilt. Door het handzame formaat en gemakkelijke bediening kun je van je buitenruimte genieten zonder de nadelen van traditionele houtskool- of gasbarbecues. Door het lichte gewicht van de E Braai 40 zet je hem snel en eenvoudig op tafel. Daardoor kun je gewoon gezellig met z'n allen aan tafel blijven zitten, terwijl er gebarbecued wordt. Naast de zwarte variant hebben we deze elektrische barbecue ook beschikbaar in de populaire kleur Petrol.

De CADAC | Dometic E Braai 40 FS: Winnaar DOFAS Innovation Award 2024

De CADAC E Braai 40 FS is de nieuwste aanwinst binnen de elektrische barbecues. Deze barbecue heeft de DOFAS Innovation Award 2024 gewonnen. DOFAS staat voor Dutch Outdoor Furnishing Association. De prijs die door deze organisatie wordt uitgereikt is een erkenning voor productontwerp en innovatie. De E Braai 40 FS heeft een trendy look en is een uitbreiding op de E Braai 40. De duurzame, houten poten zijn gemakkelijk te vervangen door korte pootjes waardoor hij ook als tafelmodel te gebruiken is. Dit maakt het de ideale elektrische BBQ voor gebruik op zowel een balkon als in de tuin. Het feit dat de E Braai 40 FS deze prijs heeft gewonnen, zegt een hoop over zijn kwaliteit en vernieuwende eigenschappen.

Voordelen van elektrisch barbecueën

Nu je meer weet over de E Braai 40 en zijn prijswinnende broer, zetten we de voordelen van elektrisch barbecueën op een rijtje:

  1. Milieuvriendelijk: Elektrische barbecues stoten geen schadelijke rook of gassen uit, waardoor ze een milieuvriendelijke optie zijn.
  2. Gebruiksgemak: Elektrische barbecues zijn eenvoudig te bedienen en zijn vrijwel direct op temperatuur. Steek de stekker in het stopcontact en je bent klaar om te gaan. Er is geen gedoe met gasflessen of houtskool.
  3. Precieze temperatuurregeling: Onze elektrische barbecues hebben instelbare temperatuurregelaars, wat zorgt voor een consistente en nauwkeurige temperatuur tijdens het koken.
  4. Veiligheid: Elektrische barbecues hebben geen open vlammen, waardoor ze veiliger zijn, vooral in situaties met kinderen of huisdieren in de buurt. Bovendien zijn er geen zorgen over het lekken van gas.

Als je op zoek bent naar een barbecue-ervaring die zowel milieuvriendelijk als gebruiksvriendelijk is, zijn de E Braai 40 en de E Braai 40 FS uitstekende keuzes.