Camping Barbecues: Buitenleven met smaak

Camping Barbecues: Buitenleven met smaak

In deze blog lichten we de 2 Cook 3 Pro Deluxe, de Carri Chef 50 en de Safari Chef 30 toe; ontdek waarom ze zo geweldig zijn.

Ben je een fervent kampeerder die graag buiten kookt en op zoek is naar de perfecte camping barbecue? Dan zit je bij CADAC op de juiste plek. Wij hebben camping barbecues in alle soorten en maten die je kampeerervaring naar een hoger niveau tillen.

2 Cook 3 Pro Deluxe

Laten we beginnen met de 2 Cook 3 Pro Deluxe. Deze barbecue is perfect voor degenen die graag uitgebreid koken tijdens het kamperen. Met twee krachtige branders en vier onafhankelijke kookoppervlakken, namelijk een bak- en grillplaat, een percolatorhouder en een pandrager, biedt deze barbecue ongeëvenaarde veelzijdigheid. Of je nu wilt grillen, roosteren, eenpansgerechten wil bereiden of een ontbijt wil klaarmaken met een kopje koffie ernaast, met de 2 Cook 3 Pro Deluxe kun je het allemaal doen. Bovendien is deze barbecue eenvoudig te gebruiken en schoon te maken, waardoor je meer tijd hebt om van je kampeeravontuur te genieten.

Carri Chef 50

Als je graag voor grotere groepen kookt, dan is de Carri Chef 50 een uitstekende keuze. Met een ruim kookoppervlak van 46 cm en een krachtige gasbrander, kun je moeiteloos maaltijden bereiden voor je hele kampeergezelschap. Of je nu hamburgers wilt grillen, eenpansgerechten wilt maken of zelfs pizza wilt bakken, de Carri Chef 50 biedt je alle opties die je nodig hebt. Met zijn barbecuerooster, pandrager en (optionele) Chef Pan, Grill 2 Braai, pizzasteen en nog veel meer kun je verschillende kookmethoden uitproberen en de meest heerlijke gerechten creëren.

Safari Chef 30

Voor degenen die op zoek zijn naar mobiliteit en veelzijdigheid in een compact formaat is de Safari Chef 30 de ideale keuze. Met dit draagbare en handige model kun je waar je maar wilt genieten van heerlijke maaltijden in de buitenlucht. De Safari Chef 30 wordt geleverd met vier verwisselbare kookoppervlakken, waaronder een barbecuerooster, een bakplaat en een pandrager. Of je nu gaat kamperen, picknicken in het park of een dagje naar het strand gaat, deze barbecue is gemakkelijk mee te nemen en snel op te zetten. Geniet van de vrijheid om te koken zoals jij wilt, waar je ook bent.

Of je nu kiest voor de veelzijdige 2 Cook 3 Pro Deluxe, de ruime Carri Chef 50 of de compacte Safari Chef 30, CADAC camping barbecues bieden je de ultieme outdoor kookervaring. Met hoogwaardige materialen, gebruiksgemak en geweldige prestaties, zijn deze barbecues ontworpen om lang mee te gaan en jouw kampeeravonturen onvergetelijk te maken. Investeer in een CADAC camping barbecue en ontdek het genot van heerlijk koken in de buitenlucht. Het enige wat je hoeft te doen is je favoriete model kiezen en genieten van de smakelijke resultaten op je volgende kampeertrip.

Ga voor een overzicht van al onze camping barbecues naar: https://www.cadacinternational.com/nl/barbecues/camping-barbecues/