Gasslang met quick release 300cm

Product specificaties

Afmetingen

Technische info

Product

  • Artikelnummer: 8524
  • EAN: 6001773115551

Met deze gasslang sluit je je barbecue rechtstreeks aan op de camper of caravan. De slang heeft aan de ene zijde een Quick Release koppeling die je eenvoudig aan de buitenaansluiting van je camper of caravan klikt. Het andere uiteinde bestaat uit een standaard 1/4” LH BSP aansluiting, die je aansluit op je barbecue. Lengte van de gasslang: 300 cm.

Onze gasslangen en drukregelaars voldoen aan het hoogste veiligheidsniveau en de Europese normen en voorschriften. Wij adviseren om je gasslang elke 5 jaar te vervangen.


FAQ

Wat is de houdbaarheid van gasslangen en -drukregelaars?

Onze gasslangen en drukregelaars voldoen aan het hoogste veiligheidsniveau en de Europese normen en voorschriften. Er gelden geen eisen voor het vervangen van je gasslang maar wij raden aan om je gasslang elke 5 jaar te vervangen, tenzij de houdbaarheidsdatum op de slang een eerdere vervangingsdatum voorschrijft. De houdbaarheid hangt ook af van de omgeving waarin de gasslang en drukregelaar gebruikt worden. Komt de slang veelvoudig in contact met bijvoorbeeld zon of zeewater, dan gaat deze minder lang mee. Het is raadzaam om de slang regelmatig te controleren. Bij scheurtjes, slijtage of poreusheid dient de slang direct vervangen te worden. 

Gasslang met quick release 300cm

Reviews

Waardering:
100% of 100
5.0 (4) 
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review over: Gasslang met quick release 300cm
Waardering