Universele bakplaat

Product specificaties

Afmetingen

Technische info

Product

  • Artikelnummer: 98715C

Maak van elk merk kooktoestel een BBQ

De universele bakplaat is geschikt voor alle merken kooktoestellen, waaronder de 2 Cook 3 van CADAC | Dometic. De plaat is voorzien van CADAC’s GreenGrill coating; een keramische coating en daarmee volledig PFOA-vrij.

Met de afneembare handgreep plaats je de bakplaat eenvoudig op de pandrager van je toestel en je bent klaar om te bakken. Ideaal voor roerbakgerechten, een eitje met spek, pannenkoek, etc.

Dankzij de meegeleverde draag- en opbergtas berg je hem weer veilig op en je neemt hem eenvoudig mee op vakantie.

Afmetingen: 25 x 27 cm
Gewicht: 0,8 kg


EASY CLEAN

De 'ronde' CADAC barbecues hebben een afneembare, geëmailleerde vetpan. Onze kookoppervlakken zijn eenvoudig te reinigen dankzij de keramische non-stick coating. De vetpan en (de meeste) kookoppervlakken kunnen in de vaatwasser, maar je maakt ze net zo makkelijk schoon met een spons en een sopje!

     

Zeer eenvoudige schoon te maken door de afneembare vetpan

De Meridian gasbarbecues hebben een slim afgewerkte branderbak van geëmailleerd staal, zonder scherpe randjes. De uitneembare vetlade vangt de kookresten op. Na het grillen haal je hem eenvoudig uit de voorzijde van de barbecue om schoon te maken. 

Uitneembare vetlade aan de voorzijde

GreenGrill

Vrijwel al onze kookoppervlakken zijn voorzien van onze ‘GreenGrill coating’.Deze keramische coating is volledig PFOA-vrij en bevat daarom geen giftige stoffen. GreenGrill staat garant voor gezonder koken!

De CADAC GreenGrill coating is harder en daardoor duurzamer dan een gewone anti-aanbaklaag. De coating is bestand tegen hogere temperaturen, verdeelt de warmte beter en houdt deze beter vast, waardoor er minder gas verbruikt wordt tijdens het bakken & grillen.

De kookoppervlakken zijn zeer gemakkelijk schoon te maken met water en afwasmiddel.

Bekijk de GreenGrill handleiding voor meer informatie, tips & tricks:

Modular System

CADAC producten staan bekend om hun MODULAR SYSTEM; onze barbecues en buitenkeukens kunnen worden gebruikt met veel verschillende kookoppervlakken waardoor buiten koken nóg leuker wordt.

Met CADAC bereid je meer dan een hamburger op de grill!

CADAC MODULAR SYSTEM

  • Eén BBQ, eindeloos veel mogelijkheden
  • Veel accessoires beschikbaar
  • Eenvoudig te wisselen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review over: Universele bakplaat
Waardering