Barbecue schoonmaken met de CADAC | Dometic Soft Soak

Barbecue schoonmaken met de CADAC | Dometic Soft Soak

De CADAC | Dometic Soft Soak is een handige accessoire voor het schoonmaken van je barbecue roosters en (paella) pannen. In dit blog artikel leggen wij je uit waarom de Soft Soak echt een musthave is als je gaat kamperen.

De Soft Soak is gemaakt van voedselveilige, hittebestendige siliconen. Dit materiaal is zacht en buigzaam. Daardoor kun je hem veilig gebruiken en eenvoudig opbergen en meenemen. Het is speciaal ontworpen voor roosters met een maximale diameter van 30, 40 en 50 cm. Voor de (grill)platen van de 2 Cook is er een speciale Soft Soak 2 Cook ontwikkeld.

Hoe werkt de CADAC Soft Soak?

De Soft Soak is zeer eenvoudig in gebruik. Leg je BBQ rooster ondersteboven in de Soft Soak. Kijk van tevoren even goed of je de juiste afmeting hebt voor jouw rooster. Vul de Soft Soak met warm water en een beetje afwasmiddel. Als het rooster erg vies is kun je het 10 minuutjes tot een half uur laten weken. Na het weken kun je het rooster eenvoudig schoonmaken met een GreenGrill borstel of een spons. Spoel het rooster af en je bent klaar om de volgende keer weer te grillen.

Waarom de CADAC Soft Soak?

De Soft Soak biedt verschillende voordelen die elke barbecue-enthousiasteling zal waarderen.

  • Handig mee te nemen: Dankzij zijn soepele materiaal en lichte gewicht is de Soft Soak ideaal om mee te nemen op campingtrips of picknicks.
  • Afwassen bij je campingplaats: Je hoeft niet meer direct naar een gemeenschappelijke afwasplaats op de camping om daar je spullen schoon te maken. Na het barbecueën heb je nog ruim de tijd om lekker na te borrelen, terwijl je je barbecue rooster of (paella) pan alvast in de Soft Soak laat weken.
  • Eenvoudig in gebruik: het flexibele siliconen materiaal maakt het gemakkelijk om je rooster te plaatsen en te reinigen.
  • Veilig voor voedsel: De Soft Soak is gemaakt van voedselveilige materialen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke stoffen die in je voedsel terechtkomen.
  • Stapelbaar: Heb je barbecue roosters van verschillende afmetingen? Alle Soft Soaks passen precies in elkaar. Daardoor nemen ze minder ruimte in beslag in bijvoorbeeld je caravan of camper, maar heb je toch voor ieder formaat rooster de juiste Soft Soak bij je.

Met de CADAC Soft Soak hoef je nooit meer op te zien tegen het schoonmaken van je barbecue roosters. Deze handige accessoire maakt de klus snel en eenvoudig, zodat je meer tijd kunt besteden aan wat echt belangrijk is: genieten van heerlijke gegrilde gerechten in de buitenlucht zonder dat je direct naar het afwasgebouw hoeft om je rooster of pan schoon te maken. Dus, bereid je voor op een jaar vol barbecueplezier, geniet van het natafelen met een borrel en laat de CADAC Soft Soak je helpen je roosters weer stralend schoon te krijgen.