Verras je moeder met een CADAC-cadeau

Verras je moeder met een CADAC-cadeau

Moederdag is een bijzondere gelegenheid om de moeders, oma’s, echtgenotes en bonus moeders in ons leven te laten zien hoeveel we waarderen wat ze voor ons doen. En wat is een betere manier om dat te doen dan met een mooi cadeau? Als je op zoek bent naar inspiratie voor moederdagcadeautjes, lees dan snel verder.

Of je moeder nu een doorgewinterde chef-kok is of gewoon graag buiten ontspant, er is voor elk wat wils bij CADAC. Hier is onze top 10 moederdagcadeaus die je bij ons kunt vinden:

Skottelbraai voedselscheiders:

Met deze voedselscheiders speciaal ontwikkeld voor de Skottelbraai kun je het eten aan de buitenzijde van de Skottel warm houden, zodat je verder kunt koken op het middelste deel.

Smokerbox:

Voeg extra smaak toe aan vlees, vis en groenten met deze stijlvolle, roestvrijstalen Smoker Box.

Tapas Set:

Set van 4 aluminium Tapas pannetjes met keramische coating. Ideaal voor het bereiden van allerlei soorten tapas of kleine gerechten zoals pannenkoekjes, een gebakken ei, tomaten of champignons.

Citi Kookboek:

Als je moeder dol is op koken en altijd op zoek is naar nieuwe recepten om uit te proberen, overweeg dan om haar het CADAC Citi Kookboek cadeau te doen. Boordevol inspirerende recepten die speciaal zijn ontworpen voor buiten koken.

Pizza set:

Met deze Pizza Cutter Set heb je alles bij elkaar voor de ideale pizza party. Een pizzasteen om je pizza op te bakken. Met de pizzaschep schuif je de pizza gemakkelijk in of uit de pizzaoven en met behulp van de pizzasnijder verdeel je de pizza eenvoudig in gelijke punten.

Hamburgerpers:

Maak zelf de perfecte hamburgers met deze hamburgerpers. De pers heeft een blauwe soft-grip handgreep en is voorzien van een non-stick coating. Voor burgers met een gelijke vorm en afmeting.

BBQ Spiezenset:

Set van 6 herbruikbare roestvrijstalen BBQ spiezen met spitse punten. Elke vleesspies heeft een unieke handgreep voor persoonlijke identificatie.

Bluetooth thermometer:

Grill de perfecte steak met deze Bluetooth thermometer met LED display. Je hangt de thermometer - door een magneet eenvoudig aan de zijkant van de barbecue, terwijl je de sonde in het vlees of vis steekt.

BBQ-tang:

BBQ tang met siliconen handgreep en handig ophangoog. De tang is eenvoudig op te bergen dankzij het sluitingsmechanisme aan de bovenzijde.

Mini gereedschapshaakjes:

Je BBQ tools heb je altijd binnen handbereik met deze handige CADAC-gereedschapshaakjes. De set heeft 2 haakjes en is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal.

Een duurzaam Moederdagcadeau

Bij CADAC hechten we waarde aan hoogwaardige producten die ontworpen zijn om lang mee te gaan. Door te investeren in een CADAC-product, geef je je moeder niet alleen een geweldig cadeau voor dit jaar, maar ook iets waar ze nog vele jaren van kan genieten.

Samen koken en genieten

Nu het wat warmer wordt gaan veel mensen weer lekker naar buiten. Met een CADAC-product kan je moeder haar tuin omtoveren tot een gezellige buitenkeuken en vrienden en familie uitnodigen voor gezellige etentjes.

Moederdag gaat niet alleen over het geven van cadeautjes, maar ook over quality time doorbrengen met je moeder. Met CADAC kun je samen buiten koken en genieten van heerlijke maaltijden in de frisse lucht.